Jak udostępnić harmonogram z synchronizacją?
Opcja jest dostępna tylko w wersji "Premium" aplikacji.
Proszę postępować zgodnie z instrukcjami poniżej.
- Przejdź do sekcji „Ustawienia".
- Przejdź do sekcji "Udostępnij plan zajęć".
- Dodaj plan zajęć.
- Stuknij przycisk "Udostępnij jako Kod".
- Włącz opcję „Synchronizacja".
- Zaloguj się do swojego konta, używając adresu e-mail i hasła.
- Udostępnij plan zajęć.
Odbiorca musi potwierdzić i zgodzić się na synchronizację harmonogramu.
Jeśli odbiorca zaakceptował harmonogram z synchronizacją, wszystkie twoje zmiany będą wyświetlone na ich urządzeniach.
Odbiorca może dodać swoje własne wydarzenia, ale nie może zmienić twoich.
Synchronizacja działa w jeden sposób-od ciebie do odbiorcy.
W każdym momencie Ty lub odbiorca może zrezygnować z synchronizacji, poprzez ustawienia harmonogramu.
Proszę postępować zgodnie z instrukcjami poniżej.
- Przejdź do sekcji „Ustawienia".
- Dodaj plan zajęć.
- Zatrzymaj synchronizację.
- Potwierdź decyzję.
- Gotowe.
Używamy usług Google do synchronizacji planów zajęć.
Praca niektórych serwisów może być zastrzeżona w niektórych regionach.