How do I share a schedule with synchronization?

Alternativet er bare tilgjengelig i "Premium"-versjonen av applikasjonen.
Vennligst følg instruksjonene nedenfor.

  1. Gå til avsnittet "Innstillinger".
  2. Gå til "Del timeplan"-seksjonen.
  3. Velg en timeplan.
  4. Trykk på "Del som Kode"-knappen.
  5. Slå på "Synkroniser"-alternativet.
  6. Logg inn på kontoen din ved å bruke din E-post og passord.
  7. Del timeplanen.

Mottakeren må bekrefte og godta synkroniseringen av timeplanen.

Hvis mottakeren godtok timeplanen med synkronisering, vil alle endringene dine bli vist på enhetene deres.

Mottakeren kan legge til egne arrangementer, men kan ikke endre dine.
Synkronisering fungerer en vei — fra deg til mottakeren.

Når som helst kan du eller mottakeren velge å ikke synkronisere via timeplaninnstillingene.
Vennligst følg instruksjonene nedenfor.

  1. Gå til avsnittet "Innstillinger".
  2. Velg en timeplan.
  3. Stopp synkronisering.
  4. Bekreft handlingen.
  5. Ferdig.

Vi bruker Google-tjenester for å synkronisere timeplaner.
Arbeidet til disse tjenestene kan være begrenset i noen regioner.